Kerstconcert

La Chapelle Sauvage, o.l.v. Karel De Wilde, is een muziekensemble dat ontstaan is aan het Koninklijk Conservatorium te Gent, als een gezamenlijk initiatief van studenten met verschillende nationaliteiten. Wat hen samenbracht is een wilde en ontembare muzikale ambitie met een eigentijdse, kritische en reflectieve attitude. Rond de vaste kern wijzigt hun bezetting naargelang het repertoire om tot een evenwichtige balans te komen, steeds op zoek als ze zijn naar een creatieve en verantwoorde uitvoering. De bezetting voor het kerstconcert zal bestaan uit 12 musici, aangevuld door 3 solisten:
 
Liudmila Harbuza, violiste, begon haar muzikale opleiding te Minsk en studeerde daar verder tot 2010. Daarna specialiseerde ze verder aan de Koninklijke Conservatoria van Gent en Leuven. Ze treedt regelmatig op als soliste, is concertmeester van La Chapelle Sauvage en ze is regelmatig te gast bij diverse symfonische orkesten wereldwijd. 
Ignace Michiels, organist, studeerde orgel, piano en klavecimbel aan het conservatorium van zijn geboortestad Brugge, werd laureaat aan het Lemmensinstituut te Leuven en behaalde het Hoger Diploma voor orgel aan het Koninklijk Conservatorium te Gent. Sinds 1991 is hij titularis-organist van de Sint-Salvatorskathedraal te Brugge. 
Maja Coric, fluitiste, kreeg haar muzikale opleiding in Citluk (Bosnië-Herzegovina), Mostar en Split waar ze haar Bachelor of Arts behaalde. Ze nam deel aan talrijke muziekconcours en won verschillende internationale prijzen, zowel voor haar werk als soliste als in kamermuziekverband. 
 
Muziekstukken van Bach, Mozart en Vivaldi zullen U zeker vervoeren en al in een warme kerststemming brengen. 
Na de voorstelling wordt iedereen verwacht in CC De Zwaan voor een drankje en een babbel. 
 
Dit concert gaat door op dinsdag 15 december 2015 in de kerk O.L.V. Geboorte te Nazareth, deuren om 19.30u.  
Kaarten te bekomen bij de leden van Kunst in Nazareth: VVK: 18€    -12j: 10€   en aan de deur: 20€
Info en reservaties: www.kunstinnazareth.be         (tel 0472.476.914) 
 
De opbrengst van deze acticviteit is volledig ten voordele van de vzw Kunst in Nazareth voor de aankoop van een kunstwerk dat in de gemeente zal geplaatst worden. 
 
Hopelijk zal U er zijn, het wordt een prachtig concert,
 
Namens vzw Kunst in Nazareth,
 
Geert De Geytere, Nathalie Callier, André Cardon, Roland Danneels, Louis Grulois, Elke Lannoo, Stefaan Speybroeck,    
Alex Stevens, Bea Vande Gehuchte, Ludo Verdonck en Etienne Vertriest